Αξιολόγηση

Παρακαλώ , διατυπώστε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας , τις ιδέες σας και τις εντυπώσεις σας  για το μάθημα , τον καθηγητή και τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.

5 thoughts on “Αξιολόγηση

  1. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ καλή και πέρασε αρκετά γρήγορα. Το μάθημα των γαλλικών ήταν εύκολο, πολύ ευκολονόητο και αστείο. Τα λέμε του χρόνου! 🙂

  2. Το μάθημα όλη την χρονιά ήταν πολύ ευχάριστο. Μου άρεσε ιδιαίτερα στο μάθημα που κάναμε και κάτι αστεία που και που, αλλά και όταν πήγαμε στην αίθουσα Γαλλικών που κάνουμε τις κάρτες για τα Χριστούγεννα ♥.
    Σας εύχομαι, Καλό Καλοκαίρι ♥♫♀

  3. Η φετινή χρονία θα μου μείνει αξέχαστη ! Εμαθα πολλα ! Το κλίμα στην τάξη ήταν ευχάριστω λάτρευα τις στιγμές που λέγαμε αστεία και γελούσαμε ολοί μαζί , επίσης μου άρεσε πολύ όταν ήταν να διαβάσουμε ένα άγνωστο κείμενο, με τα λάθοι που κάναμε στην προφορά γελούσαμε κι όλας ! Λάτρευα την τάξη που έκανα μέθημα και θα ήθελα και του χρόνου να είμαι στην ίδια και να κανω το μαθημα των γαλλικών εκεί και με την ίδια καθηγήτρια !

  4. Τα πάντα ήταν υπέροχα απλά υπέροχα … κυρίως όμως η ενέργεια της καθηγήτριας κάθε μέρα! Ακόμη και αν εμείς ήμασταν αδιάθετοι εκείνη βρισκόταν εκεί για να μας χαροποιήσει κι ας κάναμε μάθημα!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ , διότι για μία ακόμη φόρα μας δίξατε ότι όλες οι γλώσσες αξίζουν μια ευκαιρία !!!
    Έλπίζω να κάληψα το θέμα πλήρως και συμπληρωματικά θέλω να αναφέρω πως η χρονιά κύλησε μέσα σε ένα υπέροχο κλήμα.

  5. Θέλω να πω ότι αυτή η χρονιά κύλησε όσο καλύτερα γινόταν. Τα γάλλικα είναι μια ωραία γλώσσα που αμα θέλεις μπορείς να την μάθεις στο πι και φι. Αλλά ειναι ταυτόχρονα και πολύ δύσκολα. Όσοι νομίζουν οτι είναι εύκολα, κάνουν λάθος. Όμως γι’ αυτό υπάρχει και η καθηγήτρια, για να μας εξηγεί και να μας στηρίζει κάθε φορά που χρειαζόμαστε βοήθεια ή κάτι δεν καταλαβαίνουμε. Καλό θα ήταν, βέβαια, (κατά την άποψή μου), οι διορθώσεις στα λάθη μας να γίνονται σε ανύποπτο χρόνο για να μην έρχεται ο μαθητής σε δύσκολη θέση.Αυτά ήταν όλα όσα ήθελα να πω. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, BON ETE, BONNES VACANCES (:

Leave a comment